El congrés

Presentació

Lloret de Mar Plogging Congress 2022 és el primer esdeveniment internacional que comparteix experiències de ploggers de diferents llocs del món que contribueixen amb l’esport a millorar la salut del planeta. La seva veu juntament amb la dels joves, les empreses que aposten per una nova economia lligada a la salut i al medi ambient i els polítics que han de prendre decisions que contribueixin a pal·liar el canvi climàtic configuren una jornada interessant que planteja objectius reals i que implica discutir nous reptes socials, econòmics i mediambientals.

El 7 d’octubre tens una cita a Lloret de mar per formar part d’aquest 1r. Congrés internacional que reunirà ciutadans compromesos amb la salut del planeta des de la seva condició de ploggers, estudiants, representants d’empreses o polítics per afrontar els reptes de la societat actual davant el canvi climàtic.

I el 8 d’octubre et proposem unir-te al repte de participar de la 1a. sortida simultània de ploggers a diferents ciutats del món i practicar Plogging per contribuir amb l’esport a millorar la salut del planeta.

Objectius

1

Definir el 1r. Dia Internacional del Plogging.

2

Promoure el plogging com activitat clau en la societat actual i definir-lo com a modalitat esportiva.

3

Fomentar el canvi d’hàbits de negoci i de consum per treballar cap a la sostenibilitat.

4

Crear una xarxa d’entitats i administracions compromeses amb el mediambient i que donin suport a iniciatives que promoguin el plogging.

Awards

Un reconeixement a la implicació ciutadana, a les administracions i a les empreses compromeses amb el plogging

Plogger

de l’any

Empresa compromesa

amb el plogging

Ciutat

ploggera

L’entrega de premis es realitzarà el mateix dia de la jornada.

La seu

Guitart Central Park Aqua Resort

Organitzadors

Col·laboradors